Nieuws
www.rudydekraker.nl

Mediaplayer!

Basshunter - vi Drar Till Stranden

Driftwood - Freeloader

Daft Punk - Aerodynamic

Daft Punk - Digital Love

Pitbull Ft Lil John - The Anthem

Vuurspuwen
Als iemand wil dat ik kom vuurspuwen bel me gewoon of stuur een mailtje naar het volgende e-mail adres: contact@rudydekraker.nl als dit adres niet goed werkt wilt u dan een mailtje sturen naar rudolf_1325@hotmail.com

Vuurvreten
Ik ben sinds kort ook begonnen met vuurvreten. Ik heb een nieuw filmpje gemaakt en op mijn website gezet, om het te bekijken klik je hier. Als je gewoon wat informatie wilt lezen over vuurvreten kun je deze link volgen.

School
Ik ben sinds kort begonnen aan mijn nieuwe opleiding op het HVA, oftewel de Hogeschool van Amsterdam. Ik doe de opleiding Engineering Design en Innovation (ED&I) en zit nu in het 1e jaar.

                           Filmpjes.                        
Hoi allemaal! Dit is een filmpje van ons introductie project op ED&I. Hier zie je mij op een zelgemaakte constructie met een emmer water door een parcour rijden met een klasgenoot.

Hyves
Ik heb Hyves, kijk op rdekraker.hyves.nl voor mijn hyves, zet een krabbel of voeg me toe als vriend!

Project
Mijn nieuwste project is het maken van een scooter / brommer lift, de eerste 2 weken kregen wij de tijd om het Plan van Aanpak te maken, die is nu ingeleverd. Nu gaan we verder met het maken van concepten en ideeŽn.

Foto van de week

Hier zie je een foto van het resultaat van mijn eerste project op het HVA. Klik op de foto voor een vergroting.

Contact
Iedereen die iets wil vragen of een opmerking wilt maken over mijn website kan contact opnemen via het contact formulier of het volgende e-mail adres: contact@rudydekraker.nl als dit e-mail adres niet werkt wilt u dan een e-mail sturen naar rudolf_1325@hotmail.com. Hartelijk bedankt!