Nieuws
www.rudydekraker.nl

Vuurspuwen
Als iemand wil dat ik kom vuurspuwen bel me gewoon of stuur een mailtje naar het volgende e-mail adres: contact@rudydekraker.nl

Vuurvreten
Ik kan ook vuurvreten. Ik heb een nieuw filmpje gemaakt en op mijn website gezet, om het te bekijken klik je hier. Als je gewoon wat informatie wilt lezen over vuurvreten kun je deze link volgen.

School
Mijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam is afgerond, ik ben nu Batchelor of science met de opleiding in Engineering.

Website.

www.RudydeKraker.nl

Nieuwe website online, aug 22, 2020

Deze website met webwinkel is nu sinds kort bereikbaar. De webwinkel werkt nog niet.

De nieuwe site is al online maar nog niet als vervanging voor deze website geschikt aangezien een aantal delen van die website nog niet af zijn en de website er nog een beetje provisorisch eruit ziet.

Project

Mijn laatste project is het maken van een webshop, ik ben nog bezig met dit project, het blijkt lastiger dan ik had gedacht. Ik probeer het systeem drupal te gebruiken maar het blijkt lastig om de templates te wijzigern naar mijn wens, ik moet nog leren hoe je een template kan wijzigen en volg nu nog de tutorial van het drupal systeem.

Foto van de week

fotovandemaand
Geen foto, ik heb te lang niets aan mijn website gedaan ik ben bezig met een nieuwe website.

Contact
Iedereen die iets wil vragen of een opmerking wilt maken over mijn website kan contact opnemen via het contact formulier of het volgende e-mail adres: contact@rudydekraker.nl Hartelijk bedankt!